太阳城亚洲

2015报检水平测试练习题《基础英语》

2015-3-13 16:36:00   无忧考网     [ 手机版 ] [ 文档预览 ] [ 文档下载 ]
报检员考试网权威发布《2015报检水平测试练习题《基础英语》》(全文共2492字),更多2015报检水平测试练习题《基础英语》相关文档资源请访问无忧考网报检员资格考试频道。

1.This kind of fish is not ( )for human consumprion.

  A.fit

  B.be fit

  C.well

  D.fine

  答案:A

  2.Yon should provide us a set of origin in( ),that is ,one original and two copies.

  A.duplicate

  B.quadruplicate

  C.triplicate

  D.double

  答案:C

  3.Since( ) were used in the cargo.a Phytosanitary Certificate should be provided

  A.wooden packages

  B.cartons

  C.plastic packages

  D.jumbo bags

  答案:A

  4.The ( ) were carefully inspected before we issue the Phytosanitary Certificate.

  A.animal products

  B.plant products

  C.machines

  D.electronic toys

  答案:B

  5.The cargo must be shipped directly to China,that is.( )is not alloweD.

  A.partial shipment

  B.transshipment

  C.through shipment

  D.total shipment

  答案:B

  6.The quality of the goods we have received is not as good as the ( ) you presented

  A.sample

  B.example

  C.for example

  D.gift

  答案:A

  7.The seller should lodge any claim for this consignment against the sellers( )30 days ( )arrival of the goods.

  A.within,in

  B.within,after

  C.after in

  D.after,on

  答案:B

  8.Usually,the consignor is the sane party as the ( ).

  A.buyer

  B.seller

  C.notify party

  D.beneficiary

  答案:B

  9.The documents you should provide are contract,L/C,invoice and B/L.L/C is the abbreviation for ( ),B/L is the abbreviation for ( ).

  A.Letter of Credit,Packing List

  B.Leaking of Containers,Bill of Lading

  C.Letter of Credit,Bill of Lading

  D.Leaking of Containers,Packing List

  答案:C

  10.The plant products have been carefully inspected and are considered to be ( ) from any quarantine pests.

  A.out

  B.away

  C.free

  D.far

  答案:C
  11、When you deliver goods by ship,you need offer a______to clients.

  A.bill of lading

  B.bill of entry

  C.bill of credit

  D.bill of loading

  答案:A

  解析:本题中文意思为“当货物通过船舶运递时,须提供( )给客户”。据此可知为“提单”,正确英文为“bill of lading”。

  12、The place where the goods are produced is______

  A.place of origin

  B.place of order

  C.place of interest

  D.place of issue

  答案:A

  解析:本题中文意思为“货物生产的地方为( )”,因此对应应当选择原产地,正确英文为“place of origin”。

  13、Seattle is a city of ( ).

  A、New Zealand

  B、Australia

  C、U.S.A

  D、Germany

  答案:C

  解析:题目中文为“西雅图是( )的城市”,故应当填写“美国”,英文U.S.A。

  14、( )can be issued by the entry-exit inspection and quarantine authorities of the P.R. of China

  A.B/L

  B.Certificate of Origin

  C.L/C

  D.packing List

  答案:B

  解析:题目中文为“( )由中华人民共和国出入境检验检疫机构签发”,因此可知为“原产地证书”,英文“Certificate of Origin”。

  15.Inchon is a port of( )

  A.France

  B. United Kingdom

  C.Korea

  D.Finland

  答案:C

  解析:题目中为为“仁川是( )的港口”,因此对应填写“韩国”,英文Korea。

  16.“The goods are in nude.”means( ).

  A.The goods are packed with wooden box

  B.The goods are packed with iron box

  C.No basket is used for the goods

  D.No package is used for the goods

  答案:D

  解析:题目中文为“货物为裸装”,即没有外包装的意思。A选项,货物包装于木箱中;B选项,货物包装于铁箱中;C选项,货物没有用篮子盛装;D选项,货物没有包装,因此最符合题意的为D选项。

  17、The above mentioned condition was caused ( ) the process of manufacturing.

  A、in

  B、of

  C、to

  D、for

  答案:A

  解析:“in the process of”固定搭配,指“在….过程中”。

  18. This certificate is valid( ) six months from the date of issue.

  A、in

  B、of

  C、to

  D、for

  答案:D

  解析:题目中文“此证书自签发之日起有效期为6个月”,只有“for”可表示持续的一段时间。

  19、The goods comply ( ) the specifications of the sales confirmation.

  A、to

  B、with

  C、for

  D、of

  答案:B

  解析:“comply with”固定搭配,表示“符合…、遵从…”,的意思

  20、Goods will be shipped ( )30 days after receipt of the L/C.

  A、to

  B、for

  C、on

  D、within

  答案:D

  解析:题目中文意思“货物在收到信用证30天内装运”,因此表示时间“在…(期间)之内”,用“within”。

2015报检水平测试练习题《基础英语》.doc
下载Word文档到电脑,方便收藏和打印[全文共2492字]
编辑推荐:
Word文档预览
相关推荐
太阳城亚洲