太阳城亚洲

2017年托业英语考试语法词汇模拟试题(8)

2017-3-3 16:23:00   无忧考网     [ 手机版 ] [ 投诉建议 ] [ Word文档下载 ]
托业网发布2017年托业英语考试语法词汇模拟试题(8),更多2017年托业英语考试语法词汇模拟试题(8)相关信息请访问无忧考网托业考试(TOEIC)频道。

托业考试频道为大家推出【2017年托业考试课程!】考生可点击以下入口进入免费试听页面!足不出户就可以边听课边学习,为大家的梦想助力!

【手机用户】→点击进入免费试听>>

【电脑用户】→点击进入免费试听>>

 

2017年托业英语考试语法词汇模拟试题(8)

 

  1.There has been a lot of _______ prejudice in American .

  A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

  美国一直都有种族偏见。

  答案 : racial

  2.He is an incurable idealist; it's unlike to help him come down to earth and be more _______.

  A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

  他是个无可救药的理想主义者;很难将他拉回现实、让他更实际点。

  答案 : realistic

  3. The relations between my mother and brother were getting worse as my brother grew older and more ______ .

  A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

  随着哥哥年纪渐长也更叛逆,他与母亲的关系变得更糟。

  答案 : rebellious

  4. Ecological vehicles are made of materials that can be easily _______ once they are dumped.

  A) realistic B) racial C) recycled D) rebellious

  环保车使用的材料使它们在被丢弃后还可以轻易地回收使用。

  答案 : recycled

  5.Tom goes to that pub every night to have a bottle of beer. He is a _______ customer.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  Tom每晚都去那家酒吧喝瓶啤酒。他是?。

  答案 : regular

  6.To keep health, we have to keep _______ hours.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  为了保持健康,我们必须生活有规律。

  答案 : regular

  7.Friends might not be always trust-worthy, but dogs are; they have long been regarded as the most _______ company of human beings.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  也许朋友不是常常值得信赖的,但狗可以信赖;牠们长久以来就被视为人类

  最可靠的伙伴。

  答案 : reliable

  8.Christmas is not just a _______ holiday now. People other than Christians also celebrate it.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  圣诞节现在不仅是个宗教节日,非基督徒也庆祝它。

  答案 : religious

  9.Although he is in financial difficulties, he is _______ to accept my offer of the loan of twenty thousand dollars.

  A) reliable B) regular C) reluctant D) religious

  虽然他经济有困难,他还是不愿意接受我借给他的两万块。

  答案 : reluctant

  10.After the mutiny, the captain of the merchant ship was left behind in some _______ island in the Pacific Ocean.

  A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

  发生叛变事件后,商船的船长被丢弃在太平洋上的某偏远荒岛。

  答案 : remote

  11.The factory must be torn down because it is not allowed in _______ area.

  A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

  这工厂必须拆除,因为在住宅区禁设工厂。

  答案 : residential

  12.The cowboy looked ________ in that strange-looking hat.

  A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

  那位牛仟戴着怪模怪样的帽子,看起来很可笑。

  答案 : ridiculous

  13. It's too ______ to do the bungee jumping from the cliff.

  A) residential B) remote C) risky D) ridiculous

  从悬崖上做高空弹跳太冒险了。

  答案 : risky

  14.Don't believe him. What he said just now was _______.

  A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

  不要相信他。他刚刚说的都是废话。

  答案 : rubbish

  15. Both the Bible and the Koran are regarded as ________ books.

  A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

  「圣经」与 「可兰经」都被视为圣书。

  答案 : sacred

  16. The teacher was not ________ with my history report. She asked me to rewrite it.

  A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

  老师对我的历史报告并不满意。她要求我重写。

  答案 : satisfied

  17. Tom loves his English teacher but dare not tell her the truth. He is a ________ admirer of her.

  A) sacred B) rubbish C) secret D) satisfied

  Tom很爱他的英文老师,但不敢告诉她他是她的暗恋者。

  答案 : secret

  18.Tim doesn't like to eat beef, so his wife _______ makes steak.

  A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

  Tjm不喜欢吃牛肉,所以他老婆很少煮牛排。

  答案 : seldom

  19. The need for reform was ________ . No wonder a large number of people came up with their opinions.

  A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

  改革的需要是不证自明的。难怪大多数的人都提出他们的意见。

  答案 : self-evident

  20. Mr. White always wears sunglasses because his eyes are ________ to light.

  A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

  White先生总是戴着太阳眼镜,因为他的眼睛对光敏感。

  答案 : sensitive

 

【新东方托业课程推荐】新版托业提分讲义 提分更轻松 更容易>>

【点击试听】新托业听力阅读800分精讲班>>

惊爆价:680元

课程简介:

剖析托业考试出题规律,知识点、考点、难点逐个把握,迅速提高托业成绩;

透视托业考试本质,分商务情景教学,强化应试能力同时提高

太阳城亚洲