太阳城亚洲

2017年托业英语考试语法词汇模拟试题(9)

2017-3-3 16:24:00   无忧考网     [ 手机版 ] [ 投诉建议 ] [ Word文档下载 ]
托业网发布2017年托业英语考试语法词汇模拟试题(9),更多2017年托业英语考试语法词汇模拟试题(9)相关信息请访问无忧考网托业考试(TOEIC)频道。

托业考试频道为大家推出【2017年托业考试课程!】考生可点击以下入口进入免费试听页面!足不出户就可以边听课边学习,为大家的梦想助力!

【手机用户】→点击进入免费试听>>

【电脑用户】→点击进入免费试听>>

 

2017年托业英语考试语法词汇模拟试题(9)

 

  21. Why are you so ________ about that old coat? Although it is a gift from you grandfather, it is almost worn out.

  A) self-evident B) seldom C) sentimental D) sensitive

  为何你对那旧外套如此有感情?虽然是祖父给你的礼物,但它几乎要穿破了。

  答案 : sentimental

  22. My mother tells me to keep meat ________ from other food in the refrigerator.

  A) separated B) separate C) significant D) severe

  妈妈告诉我把肉和冰箱里的其它东西分开来放。

  答案 : separate

  23. These two brothers had been ________ for 40 years before they met again last week.

  A) separated B) separate C) significant D) severe

  那两个兄弟在上星期重逢之前已分离了四十年。

  答案 : separated

  24. She is absent from school today because she is suffering from a ________ toothache.

  A) separated B) separate C) significant D) severe

  她今天没去上课,因为她牙痛得很厉害。

  答案 : severe

  25. Albert Einstein, the author of the Theory of Relativity, made a ________ contribution to physics in the twentieth century. .

  A) separated B) separate C) significant D) severe

  爱因斯坦一一相对论的作者,对二十世纪的物理学有极重大的买献

  答案 : significant

  26. She seldom plays basketball, so she isn't ________ at playing it.

  A) sociable B) skillfull C) specializing D) social

  她很少打篮球,所以她对打篮球不熟练。

  答案 : skillfull

  27.Jane just moved here, and she tried to be ________ to everyone, being friendly ; and willing to talk to others.

  A) sociable B) skillfull C) specializing D) social

  Jane刚搬到这里,她试着对每个人表示友好,友善并且乐意与人交谈。

  答案 : sociable

  28.Because of his poor ______ skills, Nick has very few friends.

  A) sociable B) skillfull C) specializing D) social

  由于社交技巧不好,Nick的朋友很少。

  答案 : social

  29. She married a man ________ in mechanical engineering.

  A) sociable B) skillfull C) specializing D) social

  她嫁给一位专攻于机械工程的人。

  答案 : specializing

  30. Your explanation is too general to understand; you should try to be more ________.

  A) spiritual B) specific C) strict D) stressed

  你的解说大笼统而难以理解;你应该试着讲更明确一点。

  答案 : specific

  31. The Pope is the ________ leader of the Catholics.

  A) spiritual B) specific C) strict D) stressed

  教宗是天主教徒的精袖。

  答案 : spiritual

  32. After a tiring day, I felt ________ out.

  A) spiritual B) specific C) strict D) stressed

  劳累了一天之后,我觉得精疲力尽。

  答案 : stressed

  33. The ________ teacher punishes his students when they don't do their homework or talk in class.

  A) spiritual B) specific C) strict D) stressed

  这名严格的老师在学生不做作业或者上课讲话时,他就处罚他们。

  答案 : strict

  34. He was set free because the police didn't get ________ evidence to convict him.

  A) suitable B) sufficient C) suspicious D) superstitious

  因为警方没有充分的证据定他的罪,他被释放了。

  答案 : sufficient

  35. The young couple rent a small apartment ________ for a family with two kids.

  A) suitable B) sufficient C) suspicious D) superstitious

  这对年轻夫妇租了一间适合有两个小孩的家庭住的小公寓。

  答案 : suitable

  36. Hindus think bathing in the Ganges can purify their souls. Are they religious or ________ ?

  A) suitable B) sufficient C) suspicious D) superstitious

  印度人认为在恒河中沐浴可以净化灵魂。他们足虔诚还足迷信?

  答案 : superstitious

  37. The manager is ______ of the new employee.

  A) suitable B) sufficient C) suspicious D) superstitious

  经理对那新来的员工起了疑心。

  答案 : suspicious

  38. He is an enthusiastic person, but too much enthusiasm from him made me ________ of his motive.

  A) sweltering B) suspicious C) sympathetic D) swollen

  他是个很热情的人,但是他的过度热心让我怀疑他的动机。

  答案 : suspicious

  39. To make both ends meet, the farmers were working hard under the ________ sky.

  A) sweltering B) suspicious C) sympathetic D) swollen

  为求收支平衡,这些农夫们正在炎热的天气下辛苦工作。

  答案 : sweltering

  40. The boy's eyes were red and ________ from crying too long.

  A) sweltering B) suspicious C) sympathetic D) swollen

  那个男孩因哭了太久而双眼红肿。

  答案 : swollen

 

【新东方托业课程推荐】新版托业提分讲义 提分更轻松 更容易>>

【点击试听】新托业听力阅读800分精讲班>>

惊爆价:680元

课程简介:

剖析托业考试出题规律,知识点、考点、难点逐个把握,迅速提高托业成绩;

透视托业考试本质,分商务情景教学,强化应试能力同时提高

太阳城亚洲