太阳城亚洲

2019年3月2日雅思机经真题回忆

2019-3-7 10:30:00   无忧考网     [ 手机版 ] [ 文档预览 ] [ 文档下载 ]
雅思网权威发布《2019年3月2日雅思机经真题回忆》(全文共6892字),更多2019年3月2日雅思机经真题回忆相关文档资源请访问无忧考网雅思考试(IELTS)频道。

【导语】为了方便大家的学习,下面是无忧考网整理发布的2019年3月2日雅思机经真题回忆,欢迎阅读参考!更多相关讯息请关注无忧考网!

  【听力】

  Section 1

  新题/旧题:新题

  场景:旅游

  主题:海边度假

  题型及数量:10填空题

  考试题目+答案:暂无

  考点:基本功的数字,十几和几十区分

  可参考真题:C9T3S1;C4T1S1;C5T1S1

  Section 2

  新题/旧题:旧题

  场景:娱乐

  主题:两天的骑行比赛

  题型及数量:5单选+5匹配

  考试题目+答案:

  11-15)Multiple Choices

  11. After people receive money, need to give it to

  A. school

  B. official charities

  C. community

  12. Need to pay attention to

  A. vehicle

  B. uneven surface

  C. 暂缺

  13. What Sarah recommends people should do for preparation

  A. good attitude

  B. route

  C. training

  14. What to bring

  A. suitable shoes/clothes

  B. water

  C. cell phone

  15. What to do after the first day race

  A. have the right food/eat well

  B. sleep well

  C. check maps

  16-20)Flow Chart Matching

  A. team

  B. passport

  C. aid organisation

  D. accommodation

  E. sponsorship form

  F. address

  G. race package

  Hand in the proof of 16. F

  Log on the website

  Apply for 17. E

  Medical insurance

  Organise 18. C

  Book 19. D online

  Receive 20. G

  考点:单选题的同义替换及流程匹配题定位做题方法

  可参考真题:C12T6S3;C12T7S3

  Section 3

  新题/旧题:新题

  场景:教育

  主题:狄更斯小说人物课程讨论

  题型及数量:4匹配+6单选

  考试题目+答案:

  A. An obedient daughter

  B. Deliberately cruel to other people

  C. Act in a childish innocence

  D. Resent things happened previously

  E. Pay attention to appearance

  F. Act in foolish way

  G. Insight into human nature

  21. Rosy— D (hate)

  22. Flory— F (child like but innocent, silly)

  23. Lizzie— G (for her kindness)

  24. Estelle— A (make others suffer a lot)

  25-26)What are their opinions on the lectures?

  A. Too noisy in virtually learning

  B. Well structured (organization is very good)

  C. Insufficient for discussion (do you think we have enough time for discussion? No, I don’t think so.)

  D. The class always start punctually

  27-28)What improvement can be made?

  A. IT support

  B. Computes are not enough ( so are the computers, people got to line up)

  C. Photocopying facilities are often inadequate ( people need to wait for a long time)

  D. A good librarian ( they are very helpful)

  E. A good group leader ( we all do well, no need for a leader)

  29-30)What are their opinion on the group discussion?

  A. The class is too large

  B. Easy to find meeting chances

  C. Suitable group size (not too small or too big, everyone has a chance)

  D. The class time is proper used

  E. They find the class is very effective

  考点:同意替换,结构转换

  可参考真题:C9T1S3;C10T3S3

  Section 4

  新题/旧题:旧题

  场景:动物研究

  主题:Leatherback turtle research

  题型及数量:10填空

  考试题目+答案:

  The overall length of a leatherback turtle is 1.8 meters, which makes it the largest sea turtle. And they can dive deeply, around 1,200 meters in the sea.

  31.The advantageous shape of this type of turtles help them move undersea.

  32. one special feature of the turtle is that the shell is not bony but soft, which prevents it from being damaged by high pressure in the deep water.

  33. it can sleep in the water for several hours before feeding.

  Leatherback turtles live in Caribbean and cold waters in Canada.

  34. it was fed on food high in protein.

  35. researchers sent sailing boats to catch leatherback turtles then attached tracking devices to them to study the migration in the Atlantic Ocean.

  36. when the turtle reaches surface, the tracking device transmits a signal.

  37. the device can not only monitor the location and depth the turtle stays.

  38. the device should be charged to avoid running out of power.

  39. the experiment was conducted on one female turtle named Linda. After tracing it for 2 months, researchers found no damage or crack in her shell.

  40. but it moves very slowly to save energy.

  考点:同意替换,结构转换。

  可参考真题:C10T1S4;C12T7S4;C10T3S2

  【口语】

  Describe a healthy lifestyle you know.

  You should say:

  What it is

  How you got to know it

  What people would do when living in this lifestyle

  And explain why it is healthy

  题目来源:Part 2

  思路分析:

  这个话题的理解难度比较低,并且回答起来会相对来说比较流畅。因为在当代社会的大背景下,拥有一个健康的生活方式已经成为了人们日常生活话题中经常讨论的问题之一,无论你是在校学生,还是上班族,对这个话题都不陌生,并且身边的人都会提供很多相关的语料。

  所以这个话题的第一个难点就在于学生们是否可以用一个有逻辑的框架都描述这个话题,让听的人能够轻松的跟上你的思路并且理解你想要表达的思想。第二个难点就在于如何详尽的将自己的语料流利的用英文。

  参考答案:

  Speaking of healthy life, it is something we usually talk about but only a few of us really follow the rules to maintain it, especially for young generation in our modern society.

  We can often see this slogan on the internet ‘what we eat defines what we become’, and from my point of view, healthy living style has greatly rely on your eating habit. Having a balanced diet means eating a variety of foods to achieve and maintain a healthy body weight. Besides, keeping a healthy lifestyle is alsothe combination of physical and psychological well-being.

  For example, my roommate Mark was always insisting us to wake up very early in the morning and then took us to the playground to do some physical exercises. It really helps us to get rid of some bad habits, because we used to stay up late at night and oversleep the next morning, it is easier for us to get tired and also it had a big impact on our learning efficiency. Besides, more importantly, people nowadays have a sedentary lifestyle and pay little attention to the future influence which may bring by the unhealthy lifestyle.

  Let’s take the Chinese high school students as an example, they usually skip their breakfast or just grab something very quick to eat. It’s pretty much the same with exercise, few people these days have time to do some daily exercises into their life. As a result, keeping a healthy lifestyle is crucial in our daily life, however, we should also take some actions to make it come true and reach our ultimate aim to live longer in this vivid world.

  【阅读】

  Passage 1

  文章题材:说明文(人文社科)

  文章题目:Australian Rock Art澳大利亚岩画艺术

  文章难度:★★

  文章内容:澳大利亚岩石艺术的起源;考古学家研究结果;目前存在的困难

  题型及数量:5表格填空题+3填空题+5判断题

  题目及答案:

  1. ceremonies

  2. territory

  3. wandjina

  4. adornments

  5. mouths

  6. 1977

  7. sketches

  8. dress

  9. TRUE

  10. FALSE

  11. NOT GIVEN

  12. FALSE

  13. TRUE

  可参考真题:C10T3P3:Beyond the blue horizon

  Passage 2

  文章题材:说明文(自然科普)

  文章题目:Useful Plants绿色植物吸收室内污染物

  文章难度:★★★★

  文章内容:暂缺

  题型及数量:段落匹配5+匹配题3+单句填空题4

  题目及答案:

  14. 暂缺

  15. D

  16. G

  17. B

  18. 暂缺

  19. B

  20. E

  21. D

  22. A

  23. building materials

  24. small pores

  25. ventilation

  26. perfect ornamentals

  可参考真题:C12T5P1:Cork

  Passage 3

  文章题材:说明文(商业科普)

  文章题目:Business Research

  文章难度:★★★

  文章内容:目前大部分的商业研究不具备实用性;为什么会跟实际脱钩,分析了原因;目前发生的变化,实用性差的状况正在改善。

  题型及数量:单选题5+判断题5+句子配对题4

  题目及答案:

  27. D

  28. D

  29. C

  30. A

  31. B

  32. NO

  33. NO

  34. YES

  35. NOT GIVEN

  36. NOT GIVEN

  37. B

  38. 暂缺

  39. D

  40. A

  可参考真题:C12T8P3:UK companies need more effective boards of directors

  【写作】

  TASK 1

  题目:英国1957年和2007年的家庭支出比例

  类型:柱图/动态图

  考点/写作要点:

  1. 注意题目的改写;

  2. 时态可以选用过去时+过去完成时;

  3. 建议同学不要按照年份进行逐一描述,会使得文章结构松散,趋势变化不明显,无法突出重点;

  4. 在主体一段要描述最明显的特征:housing,在两个时间点它的值都是值;

  5. 第二个特征是烟草tobacco的在两个时间段值相同;

  6. 在食物上的支出没有太大变化,在饮料和衣服的支出的下降趋势相似;

  7. 交通的支出下降,然而燃料的支出上升,可能代表油价在五十年的时间增长;

  8. 注意使用与expenditure相关的词汇,如spending, consumption in xx.

  范文:

  The bar chart gives information about residential expenditures spent in eight different sections in England in the given two years 1957 and 2007.

  It is clear that housing expenditure took up the highest percentage in both 1957 and 2007, which constituted 25% and 27% respectively. Meanwhile, people spent the least money on purchasing tobacco for the given two periods, the proportion stayed constant (6%). Also, consumers had spent similar money on food, the ratio only increased decreased by approximately 2%. However, the spending on other goods and services increased from 9% to 14%

  As for expenditure on drinks and clothing, the percentages both showed a declining trend, moreover, these two figures had declined similarly by 5%. The proportion for transport dropped from 15% to 10%, while the number for fuel consumption rose from 7% to 14%. This might be explained by an increase in the price for fuel over the five decades, with people’s increasing demand for energy use.

  (159 words)

  TASK 2

  Employers should give their staff at least a 4-week holiday a year to make employees better at their jobs. To what extend do you agree or disagree ?

  机经版本:

  题目类型:同意与否

  话题:社会文化类-工作

  TA/TR(key words):

  思路/提纲:

员工长假期的好处

员工长假期的坏处

健康、家庭、创新、效率

四周假期过长,会影响工作进度


假期对于效率的提高值得质疑

  范文:

  The working population has always been fighting for better working entitlements including annual paid vacations, though the welfare policy varies in different countries.

  It is obvious that the benefits of statutory vacations are not only restricted to employees but also to employers. First and foremost, holidays are essential for families to strengthen their bonds. Studies support that those who manage to achieve the balance between work and family would be more likely to focus on work than those who fail to do so. Moreover, physical health could be promoted through taking a vacation. Increasing evidence shows that overtime results in increasing absenteeism rate, sick leave and high turnover, which is anti-productive. The last but not least supporting factor for a paid leave is innovation and creativity which is believed to be seen in those refreshed from an extensive period of time off in many businesses, particularly in the fields of information technology and other “brain-intensive” domains.

  However, it has to be admitted that vacation decreases working hours, hence reducing working outcome. Four week is nearly a twelfth of a year, which is not a short period of time and a month’s wage is not a small outlay for a business. For some companies, a consecutive 4-week leave is not practical. Besides the economic consideration, the connection between working efficiency and paid day off is under suspicion in some labor-intensive occupations. Would a post deliver worker performs faster after a one-month vacation?

  From my own perspective, annual leave for a month is positive to work performance in most cases, especially in those positions where innovation is critical. But in some others, it can be negative and the loss of time cannot be compensated by higher work efficiency or effectiveness. Therefore, 4-week should not be the mandated minimum paid vacation.

  (299 words)

立即下载Word文档到电脑自由编辑!
文档推荐:
点击下载文档
相关推荐
太阳城亚洲