太阳城亚洲

GRE数学算术重点类题目练习

2019-4-29 11:33:00   无忧考网     [ 手机版 ] [ 投诉建议 ] [ Word文档下载 ]
GRE网发布GRE数学算术重点类题目练习,更多GRE数学算术重点类题目练习相关信息请访问无忧考网GRE留学外语考试频道。

【导语】学而不思则罔,在掌握知识点之后将其运用在解题中才是学习的好方法。备考需要一点点积累才能到达效果,无忧考网为您提供了“GRE数学算术重点类题目练习”,欢迎阅读参考!更多相关讯息请关注无忧考网!




  比较大小

  A. If the quantity in column A is greater;

  B. If the quantity in column B is greater;

  C. If the two quantities are equal;

  D. if the relationship cannot be determined from the information given.

  题目:

  1.How many positive whole numbers less than 81 are not equal squares of
whole numbers?

  A.9

  B.70

  C.71

  D.72

  E.73

  答案:D

  2. 23(784)

  24(783)

  答案:B

  3.A printer numbered consecutively the pages of a book, beginning with 1 on
the first page. In numbering the pages, he printed a total of 189 digits.

  The number of pages in the book

  100

  答案:B

  4. m,p, and x are positive integers and mp=x.

  m

  x

  答案:D

  The number of distinct positive factors of n

  10

  答案:B

  6.Seven is equal to how many thirds of seven?

  A.1/3

  B.1

  C.3

  D.7

  E.21

  答案:C

  7.How many positive integers less than 20 are equal to the sum of a
positive multiple of 3 and a positive multiple of 4?

  A.2

  B.5

  C.7

  D.10

  E.19

  答案:D

  8.5/2 percent of 1120

  22*7

  答案:C

  9.The figure above consists of 25 squares. If the figure were folded along
the dotted diagonal to forn a flat triangle, then 26 minus the number in the
square that would coincide with the square containing 26 would be

  A.13

  B.14

  C.15

  D.16

  E.17

  答案:D

  10.What is the remainder when 63 is divided by 8?

  A.5

  B.3

  C.2

  D.1

  E.0

  答案:E


太阳城亚洲